Aktiviteter

Svenska för asylsökande

 

Idrott för barn

Idrott med våra älskade nya medlemmar. Vi bjuder på mat, fika, och en massa aktiviteter!
Vi, i Allas Lika Värde Förening, gör allt för att driva en bra, rolig samt lärorik barnverksamhet för våra barn och unga. Barn är vår framtid! 💐
Kom du också med ditt barn. Vi har mycket att erbjuda, duktig personal, roliga aktiviteter m.m. ✨
Vi är bäst för barn!

 

Svenska språket och samhället för nyanlända

Svenska från dag 1, och vardagssvenska för asylsökande och nyanlända. Men andra är också välkomna. Måndag – fredag, 10:00 -15:00.

 

Barnaktiviteter

Under helger har vi fantastiska barnaktiviteter med alla våra medlemmar – både nya och äldre. Vi uppfyller folkhälsomyndighetens rekommendationer samt barnkonventionens regler. Alla barn är välkomna.

 

Läxhjälp

Bland våra aktiviteter ingår även läxhjälp där alla är välkomna. Vi erbjuder en god studiemiljö och hjälp. Har du extra läxor liggandes hemma eller vill du studera och utveckla dina kunskaper är det här perfekt för dig!

Barnaktiviteter

Vi erbjuder barnaktiviteter! Vi uppfyller folkhälsomyndighetens rekommendationer samt barnkonventionens regler.

Tillsammans bromsar vi smittan!

Vi passar på att sätta ut vårt infobord utanför Rosengård centrum. Det är viktigt att vi inte glömmer hur nödvändigt det är med att följa rekommendationerna som folkmyndigheten har gällande Covid-19. Vi gör allt i vår makt för att kunna minska smittspridningen och nå ut till alla Rosengårdsbor med all info. Våra broschyrer finns i princip på alla språk. Kom förbi!

Bli medlem