Aktiviteter

Tack till alla som deltog i roliga aktiviteter och läxhjälp i samarbete med Rosengårdsbibliotek under helgen. Vi ger möjligheter till alla barn och ungdomar under helger att samlas på ett plats och röra på sig genom olika aktiviteter. Tack för ert trouende och engagemang ni är alltid välkomna.

Fantastiska aktiviteter

Under helgen har vi haft fantastiska aktiviteter med nya medlemmar från Rosengård. Vi har även haft läxhjälp för alla barn i samarbete med Rosengårdsbiblioteket.
Vi har helt enkelt haft en supermysig lördag tillsammans, där vi har umgåtts och haft kul osv.

Kul i Malmö

Kul i Malmö i Rosengård, varje barn är unikt, det är alltid bra att anpassa våra fantastiska aktiviteter efter barnens intressen. Det var en lärorik och rolig upplevelse, vi har haft trevliga stunder med andra föräldrar och deras barn. vi bjöd på måltid till alla barn. Vi ses alla igen.

Aktiviteter

Under helgen har vi haft fantastiska aktiviteter! Musik/dans, tävling, teckningar och vi har även tagit en drink tillsammans. Vi har helt enkelt haft en supermysig lördag tillsammans, där vi har umgåtts och haft roligt

Läxhjälp

Vi hjälper de flesta elever att lära sig och lära ut matematik och svenska och vi fikar tillsammans.
Vårt mål är att uppfylla drömmar – dina drömmar! Drömmar som kan innebära att du går ut skolan med fulla betyg eller att du kan gå vidare till just din drömutbildning.

Fantastiska aktiviteter

Det var en bra helg, vi fick läxhjälp i samarbete med Rosengårdsbiblioteket och uppmärksammade vikten av att hålla vår miljö ren. Vi bakade och fikade tillsammans. Vi har en väldigt avkopplande lördag och söndag tillsammans.

Aktiviteter

Under helgen har vi haft fantastiska aktiviteter! Vi har haft läxhjäp (matematik-svenska), samt pratat om miljön, där vi uppmärksammat vikten av att hålla vår miljö rent. Vi har även fikat tillsammans. Vi har helt enkelt haft en super mysig lördag ihop, där vi har umgåtts och fikat m.m.

Barnaktiviteter

Alla barn är välkomna varje lördag på olika aktiviteter. 12.00 till 15.00.

Aktiviteter

Vi  har haft fantastiska aktiviteter i vår nya lokal, vi hade läxhjäp (matematik-svenska), samt pratat om miljön, där vi uppmärksammat vikten av att hålla vår miljö ren. Barnen har även fikat tillsammans. Vi har helt enkelt haft en super mysig lördag ihop, där vi har umgåtts och fikat m.m.

Nationaldagen

Med en vacker dag på nationaldagen. Genomförde vi våra aktiviteter i samarbete med MFF och introducerade vår organisation med ansiktsmålning för barn, utdelning av choklad till barn och en tävling om renlighet och miljö för barn.

Barnaktiviteter

Vi har olika barnaktiviteter på lördagar Kl 12:00 – 15:00

WhatsApp Image 2023-01-16 at 11.28.43

Digital svenska kurs

Det nya året invigs hos oss genom att ha startat igång digital svenska kurs från dag 1 till nyanlända, tack för alla deltagare som är delaktiga från hela Sverige! Vi är här för att hjälpa er.

Läxhjälp

Det nya året invigs idag hos oss genom att ha startat igång med läxhjälp och olika barn aktiviteter, tack för alla medlemmar med barn familjer som är delaktiga från hela Malmö! Vi är här för att hjälpa er.

WhatsApp Image 2023-01-16 at 11.25.41

Svenska kurs

Det nya året invigdes hos oss genom att ha startat igång svenska kurs från dag 1, samhällets information för nyanlända, tack för alla deltagare som är delaktiga från hela Malmö! Vi är här för att hjälpa er.

WhatsApp Image 2022-10-13 at 11.59.19 AM

Läxhjälp

Vi har startat läxhjälp för barn och vuxna.
Måndag – Fredag 10.00 – 12.00 och 13.00 – 15.00

Aktiviteter för barn

Vi har  barnaktiviteter! Vi har  det oerhört trevligt ihop med massa lekar och tävlingar. Därefter bjöd vi på lite tilltugg och åt tillsammans .Vi försöker göra vårt bästa för barnens framtid! Barnen är vår framtid, glöm inte det .

WhatsApp Image 2022-09-12 at 10.41.06 AM

Idrottsaktiviteter

Vi har startat idrottsaktiviteter för ungdomar.

305630835_5279169695514239_1128763898775899895_n

Barnaktiviteter

Den 10 september vid 12. 00 – 14.00, har vi haft fantastiska barn aktiviteter med tävling och läxhjälp, vi delade frukt och dricka till deltagarna, vi ses igen i nästa lördag.

Val information

Vi kör nu! Valambasadörer för val information.

Startat samtalskampanjen

Våra valambasadörer har startat samtalskampanjen i Rosengård för att öka val deltagare, delar ut information om valet och hur man röstar. Vi kommer också att knacka dörrar inför valet. Varje röst räknas!

download (5) (1)_page-0001

Välkommen Till Demokratidagen
mingla med politiker

Alla är hjärtigt välkomna

Datum : 2022-09-07

Tid       : 18:00 – 21:00

Plats   : S:ta Maria Folkhögskola

              Dicksons väg 4

              213 68  malmö

ceaaec7c-377a-42f4-954f-a04fcec70d60

Välkommen Till Demokratidagen
mingla med politiker

Alla är hjärtigt välkomna

Datum : 2022-09-02

Tid       : 12:30 – 15:30

Plats   : S:ta Maria Folkhögskola

             Dicksons väg 4

              213 68  malmö

Musik för barnaktiviteter

Vi har startat musikutbildning för barn i åldern 07-13 år på lördagar. Alla barn är varmt välkomna. Utbildningen är kostnadsfritt

Idrottsaktiviteter

På lördagar har vi startat idrottsaktiviteter för barn.
ALLA BARN ÄR VARMT VÄLKOMNA ATT DELTAGA

Barnaktiviteter

Vi har haft bakning och äter tillsammans, många barn blev glada och lärde sig enkel bakning.

Untitled-1

Idrott För Barn

Allas Lika Värde Föreningen har idrott för barn varje lördag kl 12.00 -14.00

Vi, i Allas Lika Värde Förening, gör allt för att driva en bra, rolig samt lärorik barnverksamhet för våra barn och unga. Barn är vår framtid!
Kom du också med ditt barn. Vi har mycket att erbjuda, duktig personal, roliga aktiviteter m.m.
Vi är bäst för barn!

Barnaktiviteter

Allas Lika Värde Föreningen har olika barnaktiviteter

Lördag  Kl 12.00 – 15.00

Alla är hjärtligt välkomna!

Kvinnonätverk

Internationella Kvinnodagen

Vi tillsammans med våra kära medlemmar firat internationella kvinnodagen som äger rum 8/3 . Denna dagen har vi ägnat till att hylla våra starka kvinnor är detta har vi gjort genom att ha olika aktiviteter, fika, och bara umgåtts.

Kulturprogram

2022-02-13

Allas Lika Värde Föreningen har ny Kulturprogram som vi utföras tillsammans med sensus.

  • Famili Träff          Lör   16:00 – 20:00
  • Ungdom Träff     Tor   17:00 – 19:00
  • Dans & Musik till Kvinnor   Ons 17:00 – 19:30  Lör 12:00 – 14:30

Matlagningskurs

På onsdagar har vi matlagningskurs i samarbete med sensus. Förra veckan bakade vi tårta och självklart pratade vi även om receptet. Vi fikade tillsammans och hade en diskussion.

Matlagning

På onsdagar har vi matlagningskurs där vi lagar mat tillsammans med våra deltagare och vi diskuterar mat & recepter Matlagningskurserna sker i samarbete med Sensus. Förra veckan bakade vi bullar.

Familj Träff

På lördagar har vi familjeträff i samarbete med sensus mellan klockan 16:00-20:00. Tack till alla familjer som deltog förra veckan, hoppas vi ses också denna veckan!

Ungdomsnätverk

Vi har börjat med ungdomsnätverk där ungdomar får träffas och delta i olika aktiviteter, efter behov och intresse. Ungdomarna trivs och tycker att det är givande för dem, för att de kan träffas i en trygg miljö. Detta gör vi i samarbete med Sensus.

Miljö utbildning för barn

Allas lika värde föreningen har startat miljö “utbilding” för barn. Vi undervisar om bland annat miljöfrågor samt hur det påverkar oss som individer. Barnen är intresserade av miljön och de är väldigt engagerade. Vi tycker att det är viktigt med miljön, det är viktigt att barnen lär sig om deras rättigheter inom miljöfrågor så tidigt som möjligt.

Idrottsaktiviteter

Under helger brukar vi vara på Rosengårdssporthall med våra kära medlemmar. Vi har bland annat idrottsaktiviteter, lekar m.m. Barnen tycker att det är roligt att röra på sig. Alla är välkomna!

ALVF-Asyls+ÂkandeSvenskaKurs-2

Svenska för nyanlända

Allas lika värde förening erbjuder dig kostnadfri svensk kurs .

 

Svenska språket och samhället för nyanlända

Svenska från dag 1, och vardagssvenska för asylsökande och nyanlända. Men andra är också välkomna att deltaga.

Tiden är  måndag – fredag  10:00 -15:00.

Barnaktiviteter

Under helger har vi fantastiska barnaktiviteter med alla våra medlemmar – både nya och äldre.
Vi uppfyller folkhälsomyndighetens rekommendationer samt barnkonventionens regler. Alla barn är välkomna.

 

Läxhjälp

Bland våra aktiviteter ingår även läxhjälp där alla är välkomna. Vi erbjuder en god studiemiljö och hjälp. Har du extra läxor liggandes hemma eller vill du studera och utveckla dina kunskaper är det här perfekt för dig!

118701839_3139283856169511_625086887815882493_o

Tillsammans bromsar vi smittan!

Vi passar på att sätta ut vårt infobord utanför Rosengård centrum. Det är viktigt att vi inte glömmer hur nödvändigt det är med att följa rekommendationerna som folkmyndigheten har gällande Covid-19. Vi gör allt i vår makt för att kunna minska smittspridningen och nå ut till alla Rosengårdsbor med all info. Våra broschyrer finns i princip på alla språk. Kom förbi!