Aktiviteter

Matlagningskurs

På onsdagar har vi matlagningskurs i samarbete med sensus. Förra veckan bakade vi tårta och självklart pratade vi även om receptet. Vi fikade tillsammans och hade en diskussion.

Matlagning

På onsdagar har vi matlagningskurs där vi lagar mat tillsammans med våra deltagare och vi diskuterar mat & recepter Matlagningskurserna sker i samarbete med Sensus. Förra veckan bakade vi bullar.

Ungdoms Nätverk

Vi har börjat med ungdomsnätverk där ungdomar får träffas och delta i olika aktiviteter, efter behov och intresse. Ungdomarna trivs och tycker att det är givande för dem, för att dem kan träffas i en trygg miljö. Detta gör vi i samarbete med Sensus.

Miljö utbildning för barn

Allas lika värde föreningen har startat miljö “utbilding” för barn. Vi undervisar om bland annat miljöfrågor samt hur det påverkar oss som individer. Barnen är intresserade av miljön och dem är väldigt engagerade. Vi tycker att det är viktigt med miljön, det är viktigt att barnen lär sig om deras rättigheter inom miljöfrågor så tidigt som möjligt.

Idrottsaktiviteter

Under helger brukar vi vara på Rosengårdssporthall med våra kära medlemmar. Vi har bland annat idrottsaktiviteter, lekar m.m. Barnen tycker att det är roligt att röra på sig. Alla är välkomna!

Idrott för nyanlända och asylsökande

Välkomna!

Svenska för asylsökande

Allas lika värde förening erbjuder dig kostnadfri svenskakurs .

Idrott för barn

Idrott med våra älskade nya medlemmar. Vi bjuder på mat, fika, och en massa aktiviteter!
Vi, i Allas Lika Värde Förening, gör allt för att driva en bra, rolig samt lärorik barnverksamhet för våra barn och unga. Barn är vår framtid!
Kom du också med ditt barn. Vi har mycket att erbjuda, duktig personal, roliga aktiviteter m.m.
Vi är bäst för barn!

 

Svenska språket och samhället för nyanlända

Svenska från dag 1, och vardagssvenska för asylsökande och nyanlända. Men andra är också välkomna. Måndag – fredag, 10:00 -15:00.

Barnavtiviteter

Under helger har vi fantastiska barnaktiviteter med alla våra medlemmar – både nya och äldre.
Vi uppfyller folkhälsomyndighetens rekommendationer samt barnkonventionens regler. Alla barn är välkomna.

 

Läxhjälp

Bland våra aktiviteter ingår även läxhjälp där alla är välkomna. Vi erbjuder en god studiemiljö och hjälp. Har du extra läxor liggandes hemma eller vill du studera och utveckla dina kunskaper är det här perfekt för dig!

Tillsammans bromsar vi smittan!

Vi passar på att sätta ut vårt infobord utanför Rosengård centrum. Det är viktigt att vi inte glömmer hur nödvändigt det är med att följa rekommendationerna som folkmyndigheten har gällande Covid-19. Vi gör allt i vår makt för att kunna minska smittspridningen och nå ut till alla Rosengårdsbor med all info. Våra broschyrer finns i princip på alla språk. Kom förbi!

Bli medlem