Miljöambassadörer

Inbjudan ingivning.20231129

Under sommaren har våra Miljöambassadörer kämpat med detta projekt i pantrummet inne på Rosengård Centrum. Äntligen är konsten färdig nu! Titta hur snyggt arbete våra fantastiska miljöambassadörer har åstadkommit!

Vänskapsparken

Våra miljöambassadörer var på Vänskapsparken i Ramels väg under två dagar i rad där de gjorde många aktiviteter, fotboll, bowling, sophämtningstävling, ansiktsmålning och armband av återvunnen plast.

Avfallshantering Utbildning

Våra miljöambassadörer delas in i grupper där en del frågeformulär/statistik intervjuades/samlades, och några plockade skräp.

Stranden

Våra miljöambassadörer bryr sig om Malmö och över hela Sverige, går till stranden för att observera studier, samla skräp och samla in statistik.

Stadskärnan 

Våra miljöambassadörer åkte till stadskärnan för utbildning och övervakning. Tack till Sensus studieförbund Skåne-Blekinge som gav oss möjlighet till arbetsplatser och utbildningar.

Rosengård Sommarfestival

våra miljöambassadörer finns på plats och delar information om projektet.

våra Miljöambassadörer på plats i Ribersborgsstranden och stöttade upp Kusträddarna/Håll Sverige Rent med att plocka skräp på stranden! Fint initiativ och goda utbyten av ord och idéer.

Världshavsdagen

Världshavsdagen, ett utav FNs stiftade dagar. Haven är vår planets lungor och absorberar stora delar av människors koldioxidutsläpp och täcker majoriteten av vår jordklot. Med detta har Miljöambassadörer varit delaktiga i att plocka skräp vid Ribersborgsstranden och därefter källsorterat skräpet vid närmsta station.

Nationaldagen

Med en vacker dag på nationaldagen. Genomförde vi våra aktiviteter i samarbete med MFF och introducerade vår organisation med ansiktsmålning för barn, utdelning av choklad till barn och en tävling om renlighet och miljö för barn.

Miljöambassadörer

Våra miljöambassadörer är på plats och delat massa information om miljö i Rosengård.

Vasyd

Vilket arbete VaSyd håller i! Väldigt kreativt att kunna återanvända avfall med pop-up verksamhet. Vi var närvarande för att stötta, inspirera och få ett nytt perspektiv på miljöengagemang.

MILJÖ
Bli medlem